martes, 23 de septiembre de 2014

Sony Xperia: Possibles terminals i tablets a actualitzar-se a Android L

Sou posseïdors d'un terminal smartphone o d'una tablet PC de la família Sony Xperia? Si és així i us agrada estar al dia pel que fa al sistema operatiu Android es refereix i tenir l'últim, segurament us hagueu preguntat en alguna ocasió si el vostre telèfon rebria Android L. Si us sentiu identificats, precisament aquest article és per a vosaltres, i és que a continuació podreu conèixer el supòsit llistat dels primers smartphones i tablets de la família Sony Xperia a actualitzar-se a Android L. Aquest llistat no ha de ser definitiu, i tampoc ha estat confirmat de moment per la pròpia Sony, així que podria haver sorpreses encara. 

Xperia Z3 Compact 

Amb el que acabem de dir, us haureu imaginat que estem davant d'un nou cas de filtració, i en efecte així és. Per aquesta mateixa raó, encara que la llista conté models d'té sentit que figurin, tampoc hauríeu prendre-la per autèntica ja ni donar per definitiva encara que fos real. Com no podia ser d'altra manera, en la llista figuren els últims productes presentats per Sony en l'IFA 2014, és a dir, el Sony Xperia Z3, el Sony Xperia Z3 Compact i el Sony Xperia Z3 Tablet Compact. 



No obstant això la llista de smartphones i tablet PC que podrien rebre actualització a Android L és més llarga. A més dels ja esmentats, la llista filtrada a Android Origin inclou els productes Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1 Compact i Sony Xperia T2 Ultra. Aquesta filtració no es limita a assenyalar quins models rebran Android L, sinó que també s'atreveix a assenyalar dates i primer terminal. Referent a això, la font diu que el primer seria el Z3 amb ocasió de la presentació del Sony Xperia Z4 a la fira MWC 2015 de Barcelona al mes de febrer. 

Creiem que si aquesta llista acaba per complir-se i no s'allarga més, serà una bona notícia per als que tingueu un d'aquests smartphones o tablets, però alhora trobaríem a faltar que Sony tingués en compte a propietaris d'altres dispositius més modestos, no deixant fora a la gamma baixa i mitjana baixa de la família Sony Xperia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario